Hürrem | Konular | Kitaplar

Sitemizdeki içerik ve konuları yeterli buluyor musunuz

Anketimize mutlaka katılınız

5 yorum

hürremim....

hürremle ilgili olan bir konu beni mutlu eder bu kadın harika tabi mağrifet hürrem rolünü canlandıran almanyalı meryem üzerli ve benim biriciğim aşkım tektanem ...... o benim herşeyim onunla olmak isterdim HÜRREM SEN BENİM ÖRNEK ALABİLECEĞİM 2 KİŞİSİN .....!

çünki sen HÜRREM SULTANSIN SEN HASEKİSİN SEN VALİDE SULTANSIN herşeyden önce benim HÜRREM!İMSİN ..... seni çok seviyorum.........!

27.03.2011 - HÜRREMCİ........!

Anket

Anket fikri güzel ancak son madde çok itici olmuş. Bir inanın siteyi begenmemesi için illa önyargılı mı olması gerekiyor?
Neden hem önyargısız olup hem de siteyi beğenmesin?
Anket demek insanları sizin gibi düşünmeye zorlamak degil ne düşündüklerini öğrenmek demek olmalı diye düşünüyorum.

29.03.2011 - Objektif

Önyargı

Anlatılan konulara önyargı: farklı düşünüyordur önyargılıdır..

Görsel önyargı: dış görünüşe bakar, içerik ikinci plandadır..

Anlatım ve üsluba önyargı: şekilcidir, içerik ikinci plandadır..

Anket içerik ve verdiğimiz mesajın değerlendirmesi boyutundadır. Farklı düşünceleri olan yorum yazarak belirtebilir. Birşey beğenilmiyorsa, beğenilmeme nedeni vardır. Öyargısız olduğunu düşünen yorum yaparak ya da bizimle iletişime geçerek o hatamızın düzeltilmesinde katkıda bulunabilir.

29.03.2011 - hayat

Hakkaten yani, ben önyargılı

Hakkaten yani, ben önyargılı değilim; siteyi inceledim ama beğenmedim. Lakin ankette size göre önyargılıyım.

Yaptığınız şey beğenilirse; siz haklısınız, siz yaptınız. Beğenilmeyince, beğenmeyen suçlu. İslâm'dan bahsedip de böyle bir tezata düşmeniz, İslâm'la ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyor. Şu yaptığınızla benim gözümde o YÜCE DİN'i kavrayamamış insanlardan hiçbir farkınız yok...

10.04.2011 - Ziyaretçi

İçeriği yeterli bulmuyorum gerekirse katkıda bulunabilirim

"İçeriği yeterli bulmuyorum gerekirse katkıda bulunabilirim"

Seçeneği önyargısız olanlara yönelik seçenektir. Gizli seçenek ise yorumlardır. Önyargısı olmıyanlar yorum ile eksik ve hatalarımızı bize bildirebilir. Siz de zaten yorum yaparak düşüncenizi anlatmaya çalışmışsınız. Teşekkür ederiz.

Sitemiz dini bir site değildir aksine Tarihi olayları paylaşan bir sitedir. Anlatmaya çalıştığımız dönemdeki şahsiyetler islam kültürü ile yaşamış olmaları nedeni ile sitemizde eleştirdiğiniz islam perspektifi yer almıştır. İnşaallah sitemizle alakalı varmış olduğunuz önyargıya tatmin edici cevap olmuştur.

İslam kültürü onların ruhu.. Bizlerin müslümanlıkları dilde kalıp, onların ki gibi yüreklere inemediği için günümüzde algılama sorunları yaşanmakta. Onların ruhlarına can veren inançlarını dile getirdiğimizde damgayı yiyiveriyoruz işte.. Henüz islamiyeti hazm edemediğimiz kalplere indiremediğimiz için de anlamak yerine yargılamayı tercih ediyoruz. Allah yardımcımız olsun!

10.04.2011 - Arif